Om oss

Vår affärsidé baserar sig på att tillgodose företags behov av språkkompetens. Vi hittar rätt språktalang till ditt företag.

01

Lägre kostnad, lika hög kvalitet.

När ni använder oss, så får ni samma höga kvalitet till ett lägre pris. Vi är helt transparenta med tid och kostnad.

02

Aktiva i Sverige och Finland

Vi hjälper både företag och kandidater, i Sverige och Finland, med att hitta vad de söker.

Team

Blank Image

RECRUITER

SOCIAL INTERACTION EXPERT

With a bacheloor degree i behavioral science, the aim is always to recruit with consensus and professionalism to find the perfect match.

Amanda Brandt

RECRUITER

SOCIAL INTERACTION EXPERT

Blank Image

FOUNDER

RECRUITER

Tommy is an ambitious person with several years of sales, recruiting and start-up experience from Finland and Sweden.

Tommy Inkilä

FOUNDER

RECRUITER

VARFÖR SINNEWORKS?

Kostnadseffektiv service till högsta kvalitet

Behöver du hjälp att rekrytera din nästa medarbetare? Du har kommit helt rätt, det är vad vi gör och vi gör det riktigt bra. Vi är en personlig rekryteringsbyrå som är intresserade av dig som kund, intresserade av att göra så bra rekryteringar som möjligt, att göra långsiktiga rekryteringar. En framgångsfaktor i långsiktiga rekryteringar är att få en så bra matchning som möjligt och då med fler faktorer än kompetens och erfarenhet.

Vi tror på givande samarbeten

SAMARBETEN

Finsk-Svenska Handelskammaren förenar företag och människor som är intresserade av det svenska och finska näringslivet. SinneWorks är Finsk-Svenska Handelskammarens officiella rekryterare i både Sverige och Finland.

Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. SinneWorks hjälper Tallink Siljas personal att finna nya arbetsmöjligheter på land.

VÅRA PARTNERS

Hanken Svenska handelshögskolan är en ackrediterad handelshögskola i Helsingfors och Vasa. Hanken grundades 1909 och är den äldsta handelshögskolan i Finland och bland de äldsta i Nordeuropa.

Arcada är en modern yrkeshögskola i Helsingfors, som erbjuder högklassig utbildning och fortbildning på svenska och engelska.

Tillsammans med Luckan i Helsingfors har vi drop-in service för alla som söker arbete, undrar vad nästa karriärval kan vara- eller funderar på studieplatser i Sverige eller Finland!

3

år i branschen

97

Framgångsrika matchningar

12

Talent-agents i Sverige

28

Talent-agents i Finland